FAQ

Je mag er met een gerust hart vanuit gaan dat we als organisator de veiligheid en het comfort van onze deelnemers, supporters, vrijwilliger en medewerkers steeds als absolute prioriteit beschouwen.

We zullen de veiligheidsmaatregelen op 22 mei 2022 steeds aligneren met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Momenteel gaan we ervan uit dat we het event in mei zullen kunnen organiseren zoals beschreven op deze website. Hou deze pagina en onze social media kanalen steeds goed in de gaten voor eventuele wijzigingen i.f.v. de op het moment geldende overheidsmaatregelen.

De CM Urban Walk Hasselt is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van +-10 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende Hasseltse locaties kom je tijdens de wandeling ook op verborgen plekjes.

De CM Urban Walk Hasselt vindt plaats op 22 mei 2022. De start en finish bevinden zich aan Go! Next Level X (Vildersstraat 28, 3500 Hasselt).

De wandeling is ongeveer 10 km.

Nee, inschrijven voor de CM Urban Walk Hasselt kan enkel online t.e.m. zaterdagavond 21 mei (23u59).

Bij je inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een leuk CM Urban Walk Hasselt souvenir
  • Deelnemersbadge
  • Versnaperingen onderweg
  • Sportinez-verzekering tijdens de wandeling.

Je deelnemersbadge kan je vanaf 8u afhalen aan de inschrijvingszone aan Go! Next Level X (Vildersstraat 28, 3500 Hasselt). Deze ontvang je op vertoon van je e-ticket. Je souvenir ontvang je aan de finish.

Let op! Hou je deelnemersbadge goed bij tijdens de wandeling. Enkel op vertoon hiervan ontvang je het volledige deelnamepakket.

Dat kan tot vijf minuten voor de sluiting van de start van jouw wave.

Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Als je de mail daar ook niet terugvindt, stuur dan gerust een mailtje naar info@golazo.com.

Je vindt alle info over bereikbaarheid en parking hier.

  • Vanaf 08u00: afhalen deelnamepakket
  • 8u30 – 11u30: start in waves
  • 16u00: finish laatste deelnemer

Er zijn toiletten aanwezig aan het startpunt en aan de rustlocaties op het parcours.

We bieden veel passages door unieke locaties aan, in de meeste van deze locaties zijn honden echter niet toegelaten. Daarom laat je je favoriete huisdier best thuis.

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan de CM Urban Walk Hasselt. Hiervoor moet je geen online inschrijving doen. Op 22 mei kan je bij het afhalen van je deelnemersbadge een CM Kids-bandje vragen om de wandeling te starten. Vanaf 6 jaar is de deelname betalend en ontvangt je kind dus ook het volledige deelnamepakket.

Nee, er zijn geen opbergmogelijkheden aanwezig.

Het parcours door de locaties is niet altijd rolstoeltoegankelijk. Hou rekening met veel trappen, weinig locaties hebben een lift. Er zijn natuurlijk ook de gebruikelijke stadsobstakels (vb: trottoirs en kasseien).

Voorwerpen die binnengebracht worden, worden verzameld aan de helpdesk. Als je achteraf merkt dat je iets verloren bent, stuur gerust een mailtje naar info@golazo.com.